Radio Buenos Aires (deel XVI): Quilmes – Tigre

Deel 16 van onze podcast Radio Buenos Aires! Het drietalig team van Medisch Centrum Buenos Aires (Joris van de Wier, Jeroen Heijtink en Robert Breukers) blikt terug op hun bezoek aan Quilmes – Tigre.

De thuisploeg, Quilmes, is de oudste profclub van het land. Verder heeft Ed de Jong een mooi verhaal over een supporter, tevens bokser, van Huracán. En naar aanleiding van ‘kijkersvragen’ geven de heren hun top drie van hun trip in Argentinië tot dusver door.

In de podcast Radio Buenos Aires houdt Staantribune jullie vanuit Argentinië op de hoogte van de bezochte wedstrijden en de voetbalcultuur aldaar. Dus de stadions, de fans, de wijken, het leven en ja, ook hoe we aan tickets komen.

Luister deze nieuwe podcast via Spotify, Soundcloud of Apple Podcasts.

Meer Radio Buenos Aires? Beluister behalve de podcast over Camisetas Nani ook de podcasts over Camisetas Nani, Ferrocarril Midland, Excursionistas, voetbalstad Rosario, River Plate, Estudiantes – Sante Fé, Atlético Huracán, River Plate en Vélez Sarsfield, Diego Maradona, Club Atlético Talleres – Tristan Suarez, Berazategui – Argentino de Merlo, Boca Juniors, San Lorenzo, Gimnasia y Esgrima en de voorbereiding.

Word abonnee
terug naar overzicht

Lees verder...