Radio Buenos Aires (deel VIII): River Plate en Vélez Sarsfield

We zijn aanbeland bij aflevering 8 van Radio Buenos Aires! Veel River Plate en Vélez Sarsfield in deze op-de-pot-cast met Jeroen Heijink en Joris van de Wier. Ze bezochten drie stadions, waaronder el Monumental van River Plate.

Verder een mooi verhaal over de paal van Rensenbrink. En de naam Remi slaat op Staantribune correspondent Remi Lehmann, woonachtig in Buenos Aires. Verder in deze aflevering maken de heren nieuwe vrienden, bezoeken ze een wedstrijd van Vélez Sarsfield, zien ze een mooie hoofdtribune en is redacteur Robert Breukers gearriveerd.

In onze podcast ‘Radio Buenos Aires’ houdt Staantribune jullie vanuit Argentinië op de hoogte van de bezochte wedstrijden en de voetbalcultuur aldaar. Dus de stadions, de fans, de wijken, het leven en ja, ook hoe we aan tickets komen.

Luister deze nieuwe aflevering via Spotify, Soundcloud of Apple Podcasts.

Meer Radio Buenos Aires? Luister ook de podcasts over Diego Maradona, Club Atlético Talleres – Tristan Suarez, Berazategui – Argentino de Merlo, Boca Juniors, San Lorenzo, Gimnasia y Esgrima en de voorbereiding.

Word abonnee
terug naar overzicht

Lees verder...