Boca Juniors – Radio Buenos Aires IV [podcast]

Het is Argentinië-maand bij Staantribune! Begin dit jaar, net voordat de coronacrisis uitbrak, vlogen we naar Buenos Aires. Aflevering 4 van onze podcast Radio Buenos Aires gaat over Boca! Boca! Boca! Oftewel Boca Juniors.

Bol.com

We bezochten La Bombanera, stonden daarbij tussen de ultras en namen een kijkje in de wijk La Boca. En uiteraard: hoe kom je aan kaarten voor Boca?

In de podcast ‘Radio Buenos Aires’ houdt Staantribune jullie op de hoogte over de bezochte wedstrijden (o.a. Boca Juniors), de stadions, de fans, de wijken, het leven en ja, ook hoe we aan tickets komen.

Luister nu aflevering vier via Spotify, Soundcloud en Apple Podcasts.

https://soundcloud.com/user-95712707/radio-buenos-aires-aflevering-4?fbclid=IwAR2j9r6KeAxvHbMuvNLt2laPV_KzeeUkbKPo8EwoRxVn46_JX0xCE_hdVhI

Bol.com

Meer Staantribune podcasts? Bekijk HIER het hele overzicht.

Meer over ons bezoek aan Argentinië in het nieuwe boek Voetbalstad Buenos Aires, dat vrijdag 27 november verschijnt. Je kunt het boek alléén pre-orderen in de Staantribune Webshop en zónder verzendkosten tot en met zondag 22 november! Nog meer schitterende beelden van voetbal in Argentinië vind je in het fotoboek Football Passion Buenos Aires van fotograaf Sebastian Frej, in Nederland alleen te bestellen in de Staantribune Webshop.

terug naar overzicht

Lees verder...