Radio Buenos Aires (deel XIV): Ferrocarril Midland, Libertad

Jeroen Heijink en Joris van de Wier nemen de dag door in Medisch Centrum Buenos Aires. De heren blikken terug op hun bezoek aan de plaats Libertad, waar ze de wedstrijd Ferrocarril Midland – General Lamadrid bezochten.

Deze wedstrijd speelt zich af op het vierde niveau in Argentinië. Verder volgt er een spannend verhaal over een verstopt toilet en er is veel ruimte voor luisteraarsvragen van deze podcast. Redacteur Robert Breukers zit ondertussen nog in Montevideo.

In de podcast Radio Buenos Aires houdt Staantribune jullie vanuit Argentinië op de hoogte van de bezochte wedstrijden en de voetbalcultuur aldaar. Dus de stadions, de fans, de wijken, het leven en ja, ook hoe we aan tickets komen.

Luister deze nieuwe podcast via Spotify, Soundcloud of Apple Podcasts.

Meer Radio Buenos Aires? Beluister behalve de podcast over Ferrocarril Midland ook de podcasts over Excursionistas, voetbalstad Rosario, River Plate, Estudiantes – Sante Fé, Atlético Huracán, River Plate en Vélez Sarsfield, Diego Maradona, Club Atlético Talleres – Tristan Suarez, Berazategui – Argentino de Merlo, Boca Juniors, San Lorenzo, Gimnasia y Esgrima en de voorbereiding.

Word abonnee
terug naar overzicht

Lees verder...