Radio Buenos Aires (deel XI): de River Plate podcast

Aflevering 11 van Radio Buenos Aires, oftewel de River Plate podcast! Niet alleen is er aandacht voor het bezoek aan River Plate, maar ook voor het favoriete restaurant van Lionel Messi én Dries Roelvink, Newell’s Old Boys en een cliffhanger over een kip op iemands gezicht.

Onze drie helden kijken terug op hun bezoek aan Riberrrrr, oftewel River Plate. De term ‘indrukwekkend’ wordt ook nu weer gebezigd. De heren praten in deze ‘River Plate podcast’ over Messi’s en Dries Roelvinks favoriete restaurant, over liter flessen bier, een beetje over Newell’s Old Boys, uiteraard is het leven niet af zonder te klagen én er volgt een cliffhanger over een kip op iemands gezicht. Spanning alom dus.

In onze podcast ‘Radio Buenos Aires’ houdt Staantribune jullie vanuit Argentinië op de hoogte van de bezochte wedstrijden en de voetbalcultuur aldaar. Dus de stadions, de fans, de wijken, het leven en ja, ook hoe we aan tickets komen.

Luister deze nieuwe aflevering via Spotify, Soundcloud of Apple Podcasts.

Meer Radio Buenos Aires? Luister ook de podcasts over Estudiantes – Sante Fé, Atlético Huracán, River Plate en Vélez Sarsfield, Diego Maradona, Club Atlético Talleres – Tristan Suarez, Berazategui – Argentino de Merlo, Boca Juniors, San Lorenzo, Gimnasia y Esgrima en de voorbereiding.

Word abonnee
terug naar overzicht

Lees verder...