River Plate – Radio Buenos Aires XI [podcast]

Argentinië-maand bij Staantribune! Begin dit jaar, net voordat de coronacrisis uitbrak, vlogen we naar Buenos Aires. In de River Plate podcast is er niet alleen aandacht voor ons bezoek aan El Monumental, maar ook voor het favoriete restaurant van Lionel Messi én Dries Roelvink, Newell’s Old Boys en een cliffhanger over een kip op iemands gezicht.

Bol.com

Joris, Jeroen & Robert kijken terug op hun bezoek aan Riberrrrr, oftewel River Plate. De term ‘indrukwekkend’ wordt ook nu weer gebezigd. De heren praten in de River Plate podcast over Messi’s en Dries Roelvinks favoriete restaurant. Maar ook over liter flessen bier en een beetje over Newell’s Old Boys. Uiteraard is het leven niet af zonder te klagen én er volgt een cliffhanger over een kip op iemands gezicht.

In onze podcast Radio Buenos Aires houdt Staantribune jullie vanuit Argentinië op de hoogte van de bezochte wedstrijden en de voetbalcultuur aldaar. Dus de stadions, de fans, de wijken, het leven en hoe we aan tickets komen.

Luister deze nieuwe aflevering via Spotify, Soundcloud of Apple Podcasts.

Podcasts

Meer Radio Buenos Aires? Luister ook de podcasts over Estudiantes – Sante Fé, Atlético Huracán, River Plate en Vélez Sarsfield, Diego Maradona, Club Atlético Talleres – Tristan Suarez, Berazategui – Argentino de Merlo, Boca Juniors, San Lorenzo, Gimnasia y Esgrima en de voorbereiding.

Bol.com

https://soundcloud.com/user-95712707/radio-buenos-aires-aflevering-11?fbclid=IwAR2_sPP-8-GXXDk7UBWvV9Lac6Kra-bQdjxFnxBu2S2nF1F8gSVFW_SzsII

Meer Staantribune podcasts? Bekijk HIER het hele overzicht.

Meer over ons bezoek aan Argentinië in het nieuwe boek Voetbalstad Buenos Aires, dat vrijdag 27 november verschijnt. Je kunt het boek alléén pre-orderen in de Staantribune Webshop en zónder verzendkosten tot en met zondag 22 november! Nog meer schitterende beelden van voetbal in Argentinië vind je in het fotoboek Football Passion Buenos Aires van fotograaf Sebastian Frej, in Nederland alleen te bestellen in de Staantribune Webshop.

terug naar overzicht

Lees verder...