Radio Buenos Aires (deel XII): voetbalstad Rosario

Aflevering 12 van Radio Buenos Aires! Met een bezoek aan de stad Rosario, de clubnaam en -kleuren van Club Atlético Newell’s Old Boys, Marcelo Bielsa en Messi op slippers op straat.

Robert Breukers, Joris van de Wier en Jeroen Heijink bespreken hun bezoek aan de stad Rosario. En speciale aandacht voor Newell’s Old Boys. Uiteraard wordt er wat geklaagd, hoewel al een stuk minder. De clubnaam en -kleuren van Newell’s Old Boys worden ook verklaard. En Bielsa komt voorbij, net zoals Messi op slippers op straat. En Joris van de Wier heeft zijn eigen supporterslied.

In onze podcast Radio Buenos Aires houdt Staantribune jullie vanuit Argentinië op de hoogte van de bezochte wedstrijden en de voetbalcultuur aldaar. Dus de stadions, de fans, de wijken, het leven en ja, ook hoe we aan tickets komen.

Luister deze nieuwe aflevering via Spotify, Soundcloud of Apple Podcasts.

Meer Radio Buenos Aires? Luister ook de podcasts over River Plate, Estudiantes – Sante Fé, Atlético Huracán, River Plate en Vélez Sarsfield, Diego Maradona, Club Atlético Talleres – Tristan Suarez, Berazategui – Argentino de Merlo, Boca Juniors, San Lorenzo, Gimnasia y Esgrima en de voorbereiding.

Word abonnee
terug naar overzicht

Lees verder...