Radio Buenos Aires (deel XV): shirtjes kopen in Camisetas Nani

Radio Buenos Aires deel 15! Robert Breukers, Joris van de Wier en Jeroen Heijink blikken terug op de zoveelste dag van hun trip. Robert is naar Montevideo geweest, pikte daar een wedstrijd van de Copa Sudamericana mee. Verder veel over shirtjes kopen in Camisetas Nani.

De heren zijn vervolgens naar het stadion van Atlanta gelopen, de Joodse club in Buenos Aires. En verder een vooruitblik op (de wel inhoudelijke) podcast met Remi Lehmann.

In de podcast Radio Buenos Aires houdt Staantribune jullie vanuit Argentinië op de hoogte van de bezochte wedstrijden en de voetbalcultuur aldaar. Dus de stadions, de fans, de wijken, het leven en ja, ook hoe we aan tickets komen.

Luister deze nieuwe podcast via Spotify, Soundcloud of Apple Podcasts.

Meer Radio Buenos Aires? Beluister behalve de podcast over Camisetas Nani ook de podcasts over Ferrocarril Midland, Excursionistas, voetbalstad Rosario, River Plate, Estudiantes – Sante Fé, Atlético Huracán, River Plate en Vélez Sarsfield, Diego Maradona, Club Atlético Talleres – Tristan Suarez, Berazategui – Argentino de Merlo, Boca Juniors, San Lorenzo, Gimnasia y Esgrima en de voorbereiding.

Word abonnee
terug naar overzicht

Lees verder...