Radio Buenos Aires (deel VII): Diego Maradona

Aflevering 7 van onze podcast Radio Buenos Aires staat online: de Diego Maradona podcast! Deze podcast staat in het teken van Maradona. Omdat het Argentinië-maand bij Staantribune is! Begin dit jaar, net voordat de coronacrisis uitbrak, vlogen we naar Buenos Aires.

Bol.com

We bezochten Argentinos Juniors (de eerste club van Maradona), het Maradona Museum en het Diego Maradona Huis. Ook ontmoeten we Esteban Bekerman, een voetbalprofessor.

In onze podcast ‘Radio Buenos Aires’ houdt Staantribune jullie vanuit Argentinië op de hoogte over de bezochte wedstrijden en de voetbalcultuur aldaar. Dus de stadions, de fans, de wijken, het leven en ja, ook hoe we aan tickets komen.

Luister deze nieuwe aflevering via Spotify, Soundcloud of Apple Podcasts.

Meer Radio Buenos Aires? Luister ook de podcasts over Club Atlético Talleres – Tristan Suarez, Berazategui – Argentino de Merlo, Boca Juniors, San Lorenzo, Gimnasia y Esgrima en de voorbereiding.

Bol.com

Meer Staantribune podcasts? Bekijk HIER het hele overzicht.

Meer over ons bezoek aan Argentinië in het nieuwe boek Voetbalstad Buenos Aires, dat vrijdag 27 november verschijnt. Je kunt het boek alléén pre-orderen in de Staantribune Webshop en zónder verzendkosten tot en met zondag 22 november! Nog meer schitterende beelden van voetbal in Argentinië vind je in het fotoboek Football Passion Buenos Aires van fotograaf Sebastian Frej, in Nederland alleen te bestellen in de Staantribune Webshop.

terug naar overzicht

Lees verder...