Radio Buenos Aires (deel X): Estudiantes – Sante Fé

Aflevering 10 van Radio Buenos Aires! Met daarin aandacht voor een bezoek aan Estudiantes – Sante Fé, met de dader van ‘het brilletje van Joop van Daele’. Ook ontmoetten we Carlos Pachamé, die de directe tegenstander was van Willem van Hanegem in de strijd om de Wereldcup.

Jeroen Heijink, Robert Breukers en Joris van de Wier genieten van het harde werken in Buenos Aires. De heren zijn onder meer naar Estudiantes – Sante Fé geweest. Simcardgate krijgt een vervolg en het gaat over de medische toestand van Joris. Verder wordt er gepraat over het brilletje van Van Dale (de dader is opgespoord) en over lange banners en cocaïne.

In onze podcast ‘Radio Buenos Aires’ houdt Staantribune jullie vanuit Argentinië op de hoogte van de bezochte wedstrijden en de voetbalcultuur aldaar. Dus de stadions, de fans, de wijken, het leven en ja, ook hoe we aan tickets komen.

Luister deze nieuwe aflevering via Spotify, Soundcloud of Apple Podcasts.

Meer Radio Buenos Aires? Luister ook de podcasts over Atlético Huracán, River Plate en Vélez Sarsfield, Diego Maradona, Club Atlético Talleres – Tristan Suarez, Berazategui – Argentino de Merlo, Boca Juniors, San Lorenzo, Gimnasia y Esgrima en de voorbereiding.

Word abonnee
terug naar overzicht

Lees verder...