Club Luján – Argentino de Merlo [fotorepo]

Onze Argentinië-trip, begin dit jaar, werd afgesloten bij de kleinste club die we hebben bezocht: Club Luján. We werden op sleeptouw genomen door Ignacio Sánchez, een van de vormgevers van Staantribune, die daar in de buurt woont.

De verwachtingen waren laag, want er was weinig te vinden over deze club. Gelukkig viel het stadion van Club Luján erg mee, met een mooie betonnen tribune als blikvanger. Bij Club Luján had men er zin in en dus werd de barbecue aangestoken. Uiteindelijk kwamen er van het grillen weinig terecht, want het begon te onweren.

Voetbalstad Buenos Aires

Na 37 minuten vond de scheidsrechter het welletjes en kwam er vroegtijdig een einde aan onze trip. Zo werd zelfs deze laatste wedstrijd een bijzondere. Wat een reis!

Meer over ons bezoek aan Argentinië in Staantribune #33 en in het nieuwe boek Voetbalstad Buenos Aires. Je kunt het boek bestellen in de Staantribune Webshop! Nog meer schitterende beelden van voetbal in Argentinië vind je in het fotoboek Football Passion Buenos Aires, in Nederland alleen te bestellen in de Staantribune Webshop.

Word abonnee
terug naar overzicht

Lees verder...