CA Talleres – Tristán Suárez [fotorepo]

Het is Argentinië-maand bij Staantribune! Begin dit jaar, net voordat de coronacrisis uitbrak, vlogen we naar Buenos Aires. En leve de tv-mannetjes in Argentinië. Zij waren op het idee gekomen om iedere dinsdagavond een wedstrijd uit de derde divisie uit te zenden. Daardoor konden wij naar CA Talleres – Tristán Suárez.

Bol.com

Ooit was het een grote club die op het hoogste niveau speelde, maar dat is alweer zeventig jaar geleden. Toch heeft de club uit Remedios de Escalada nog altijd een behoorlijk fanatieke aanhang. Veel gezang en een bak vuurwerk maakten het af. Na afloop viel de elektriciteit uit in de sloppenwijk waar het stadion ligt en konden wij geen Uber bestellen. Lijden. Na een uurtje bij de hoofdingang te hebben rondgehangen, lukte het eindelijk om wat te regelen. Een mooie dag eindigde niet met een mes tussen de ribben, maar in het hotel.

Meer fotoreportages uit Argentinië? Bekijk behalve de reportage over CA Talleres – Tristán Suárez ook de fotoreportages over Berazategui, Boca Juniors, San Lorenzo en Gimnasia y Esgrima.

Meer over ons bezoek aan Argentinië in het nieuwe boek Voetbalstad Buenos Aires, dat vrijdag 27 november verschijnt. Je kunt het boek alléén pre-orderen in de Staantribune Webshop en zónder verzendkosten tot en met zondag 22 november! Nog meer schitterende beelden van voetbal in Argentinië vind je in het fotoboek Football Passion Buenos Aires van fotograaf Sebastian Frej, in Nederland alleen te bestellen in de Staantribune Webshop.

terug naar overzicht

Lees verder...