Fotoreportage Estudiantes – Santa Fé

Soms heb je van die dagen dat alles klopt en dat was het geval bij Estudiantes – Santa Fé. Via de kennis van een Schotse vriend van mij kwamen we aan kaartjes, want sinds de club terug is op de plek van hun oude stadion, zijn die amper te krijgen.

Dat was al mooi, maar alle ontmoetingen die dag maakten het perfect. Zo stonden we bij enkele spelers die tegen Feyenoord in 1970 hadden gespeeld. Later kwamen we in de skybox van Marcos Rojo terecht. Uiteindelijk stonden we achter de harde kern van Estudiantes, waar het een compleet gekkenhuis was. Ik heb nog nooit zoiets gezien in mijn leven.

Komende tijd houdt Staantribune jullie vanuit Argentinië op de hoogte van de bezochte wedstrijden en de voetbalcultuur aldaar.

Wil je naast deze foto’s van Estudiantes – Santa Fé meer fotoreportages zien uit Argentinië? Bekijk, behalve deze reportage, ook de fotoreportages over River Plate – Central Cordoba, Vélez Sarsfield – Aldosivi, Atlético Huracán, El PorvenirCA Talleres – Tristán Suárez, Berazategui, Boca Juniors, San Lorenzo en Gimnasia y Esgrima.

 

Word abonnee
terug naar overzicht

Lees verder...