Fotoreportage Estudiantes – Santa Fé

Het is Argentinië-maand bij Staantribune! Begin dit jaar, net voordat de coronacrisis uitbrak, vlogen we naar Buenos Aires. Soms heb je van die dagen dat alles klopt en dat was het geval op de dag dat we Estudiantes – Santa Fé bezochten. Via-via kwamen we aan kaartjes, want sinds de club terug is op de plek van het oude stadion, zijn die amper te krijgen.

Dat was al mooi, maar alle ontmoetingen die dag maakten het perfect. Zo stonden we bij enkele spelers van Estudiantes die in 1970 tegen Feyenoord voor de Wereldbeker hadden gespeeld (en verloren). Later kwamen we in de skybox van Marcos Rojo terecht. Uiteindelijk stonden we achter de harde kern van Estudiantes, waar het een compleet gekkenhuis was.

Wil je naast deze foto’s van Estudiantes – Santa Fé meer fotoreportages zien uit Argentinië? Bekijk, behalve deze reportage, ook de fotoreportages over River Plate – Central Cordoba, Vélez Sarsfield – Aldosivi, Atlético Huracán, El PorvenirCA Talleres – Tristán Suárez, Berazategui, Boca Juniors, San Lorenzo en Gimnasia y Esgrima.

Meer over ons bezoek aan Argentinië in het nieuwe boek Voetbalstad Buenos Aires, dat vrijdag 27 november verschijnt. Je kunt het boek alléén pre-orderen in de Staantribune Webshop en zónder verzendkosten tot en met zondag 22 november! Nog meer schitterende beelden van voetbal in Argentinië vind je in het fotoboek Football Passion Buenos Aires van fotograaf Sebastian Frej, in Nederland alleen te bestellen in de Staantribune Webshop.

terug naar overzicht

Lees verder...