Fotoreportage Berazategui – Argentino Merlo

Na drie wedstrijden op het hoogste niveau was het tijd om de diepte in te gaan. Berazategui tegen Argentino Merlo in de vierde divisie leek ons wel wat. Helaas kwamen we niet binnen. De kaartverkoop was drie uur voor de wedstrijd gestopt, dus stonden we voor een gesloten deur te koekeloeren.

Een poging om bij de Barra Bravas naar binnen te lopen, werd tegengehouden door oom agent. Gelukkig hielp een andere agent ons wel en loodste ons het uitvak in. Daar werden we vreemd aangekeken door wat ongure types, maar na vijf minuten was het ongemak weg en waren we opgenomen in de Argentino Merlo-familie. Uitsupporters zijn zelden toegelaten, dus het was genieten om daar tussen te staan.

Het uitvak had veel weg van een concentratiekamp. Ondanks dat er maar een mannetje of 500 was, hadden we over de support niet te klagen. De Berazategui-aanhang liet zich negentig minuten horen. Gecombineerd met de oranje spandoeken en vlaggen was het allemaal heel mooi om te zien. De grote clubs zijn heel tof om te bezoeken, maar dit was ook heel bijzonder. Het zal niet de laatste wedstrijd zijn die we in de lagere divisies bezoeken.

Meer fotoreportages uit Argentinië? Bekijk ook de reportages over Boca Juniors, San Lorenzo en Gimnasia y Esgrima.

Word abonnee
terug naar overzicht

Lees verder...