Ga mee met Staantribune en bezoek San Lorenzo!

Bij San Lorenzo werden we op sleeptouw genomen door een local die ons liet kennismaken met de muurschilderingen in de wijk Boedo, waar het hart van de club ligt, en de omgeving van het stadion, dat in een sloppenwijk ligt. Bibberend van angst kwamen we uiteindelijk bij El Nuevo Gasómetro aan. Het staat er pas sinds de jaren negentig, maar lijkt veel ouder. Het heeft een uniek karakter met vier losse tribunes. De wedstrijd tegen Estudiantes was, zoals meestal in Argentinië, niet om aan te gluren. Maar niemand gaat voor het voetbal naar Argentinië natuurlijk. Het gaat om de sfeer en beleving en die was top. Het uitvallen van de lichtmasten maakte het nog eens extra bijzonder. San Lorenzo is een heerlijke club om eens te bezoeken.

Wil je San Lorenzo zelf een keer meemaken? Ga dan mee op reis met Staantribune! In samenwerking met Homefans organiseren we een (tweede) lezersreis, van 17 tot en met 28 juni, en daar zijn nog VIER plekken vrij! VOL = VOL.

Dus droom je er al tijden van om een wedstrijd te bezoeken in La Bombonera, Estadio Monumental, El Cilindro of El Nuevo Gasómetro? Hier vind je alle informatie.

BOEKEN

Abonnees van Staantribune ontvangen maar liefst € 200 korting op deze reis + een gratis voetbalshirt van Boca Juniors, River Plate of een andere Argentijnse club uit de shop van Homefans. Alle opties vind je hier.

Aanmelden: sales@staantribune.nl
Meer info via Homefans!

Voetbalstad Buenos Aires

Meer over Racing Club en andere clubs in het boek Voetbalstad Buenos Aires Deel 2 van Joris van de Wier. Je kunt dit deel bestellen in de Staantribune Webshop.

Ook Deel 1 is uiteraard te bestellen, maar LET OP: deze voorraad is bijna OP!

terug naar overzicht

Lees verder...