River Plate – Central Córdoba [fotorepo]

Deze maand is het Argentinië-maand bij Staantribune! Begin dit jaar, net voordat de coronacrisis uitbrak, vlogen we naar Buenos Aires. River Plate is samen met Boca Juniors de grootste club van Argentinië. Toch wisten we dat het alleen kon tegenvallen na ons bezoek aan Estudiantes een dag eerder.

River Plate heeft driehonderd leden van de harde kern een stadionverbod gegeven en ook de befaamde linten en trommels zijn afwezig. Het zorgde voor een aparte sfeer, veel rustiger dan we tot nu toe gewend waren. Dat veranderde rondom de doelpunten en in de laatste tien minuten. Toen stond het stadion op zijn kop. Mooi om deze historische bak en de befaamde doelpaal eens te zien in het echt.

Voetbalstad Buenos Aires

Meer fotoreportages uit Argentinië? Bekijk, behalve deze reportage, ook de fotoreportages over Vélez Sarsfield – Aldosivi, Atlético Huracán, El PorvenirCA Talleres – Tristán Suárez, Berazategui, Boca Juniors, San Lorenzo en Gimnasia y Esgrima.

Meer over ons bezoek aan Argentinië in het nieuwe boek Voetbalstad Buenos Aires, dat vrijdag 27 november verschijnt. Je kunt het boek alléén pre-orderen in de Staantribune Webshop en zónder verzendkosten tot en met zondag 22 november! Nog meer schitterende beelden van voetbal in Argentinië vind je in het fotoboek Football Passion Buenos Aires van fotograaf Sebastian Frej, in Nederland alleen te bestellen in de Staantribune Webshop.

Word abonnee
terug naar overzicht

Lees verder...