Arsenal de Sarandi – Talleres [fotorepo]

Voetbalstad Buenos Aires Deel 2 is – alweer een tijdje – uit! Het langverwachte vervolg op de gelijknamige bestseller van Joris van de Wier. Net voordat de coronacrisis uitbrak, vloog Joris naar Buenos Aires. Hij bezocht onder meer Arsenal de Sarandi – Talleres. Om Arsenal moet iedere Argentijn lachen, omdat de club weinig supporters heeft.

Bol.com

Arsenal is een beetje het Excelsior van Argentinië. Op papier was Arsenal de Sarandi – Talleres dus erg saai. Maar omdat we werden uitgenodigd door de barra brava van de club, werd het toch een mooie avond. Het gebeurt immers niet vaak dat je tussen de linten en trommels mag staan.

Meer over  Arsenal de Sarandi en andere bijzondere clubs in het nieuwe boek Voetbalstad Buenos Aires Deel 2 van Joris van de Wier. Je kunt dit deel bestellen in de Staantribune Webshop. Ook Deel 1 is uiteraard te bestellen, maar LET OP: deze voorraad is bijna op!

Nog meer schitterende beelden van Argentinië vind je in het fotoboek Football Passion Buenos Aires van fotograaf Sebastian Frej. In Nederland alléén te bestellen in de Staantribune Webshop.

Fotoreportages

Bekijk ook de fotoreportages over:

Bol.com

 

 

terug naar overzicht

Lees verder...