Voetbalstad Buenos Aires Deel 2 is – alweer een tijdje – uit. Het langverwachte vervolg op de gelijknamige bestseller van Joris van de Wier. Net voordat de coronacrisis uitbrak, vloog Joris naar Buenos Aires. Zijn Argentinië-trip werd afgesloten bij de kleinste club die hij bezocht: Club Luján. Joris werd op sleeptouw genomen door Ignacio Sánchez, een van de vormgevers van Staantribune, die daar in de buurt woont.

De verwachtingen waren laag, want er was weinig te vinden over deze club. Gelukkig viel het stadion van Club Luján erg mee, met een mooie betonnen tribune als blikvanger. Bij Club Luján had men er zin in en dus werd de barbecue aangestoken. Uiteindelijk kwamen er van het grillen weinig terecht, want het begon te onweren.

Na 37 minuten vond de scheidsrechter het welletjes en kwam er vroegtijdig een einde aan mijn trip. Zo werd zelfs deze laatste wedstrijd een bijzondere. Wat een reis!

Meer over Nueva Chicago en andere clubs in Voetbalstad Buenos Aires Deel 2 van Joris van de Wier. Je kunt dit boek bestellen in de Staantribune WebshopOok Deel 1 is uiteraard te bestellen.
LET OP: deze voorraad is bijna op! Nog 
voordeliger: bestel het Argentinië-pakket, waarin Deel 1 en Deel 2 én de Staantribune Argentinië-special zit.

Ga mee op reis!

Altijd al een keer La Bombonera willen bezoeken? Ga dan mee op reis met Staantribune! In samenwerking met Homefans organiseren we twee reizen naar Buenos Aires: van 29 april tot en met 9 mei 2022 en van 27 mei tot en met 6 juni 2022.

Abonnees van Staantribune ontvangen maar liefst € 200,- korting op deze reizen + een gratis voetbalshirt van Boca Juniors, River Plate of een andere Argentijnse club uit de shop van Homefans.

Voor de trip die begint op 29 april is het speelschema:
Boca Juniors v Barracas Central in La Bombonera
Independiente v Huracán in Estadio Libertadores de América
Banfield v Atlético Tucumán in Estadio Florencio Sola
Daarnaast zijn er optioneel nog wedstrijden toe te voegen.

Aanmelden: sales@staantribune.nl
Meer info via Homefans!

Fotoreportages

Bekijk ook de fotoreportages over: