Fotoreportage Quilmes – Tigre

Quilmes staat in Argentinië vooral bekend als de plek waar het nationale bier vandaan komt, maar het is een historische voetbalstad. De oudste, nog bestaande, club van het land komt er vandaan.

Quilmes werd ooit opgericht door Britten in 1887 en nu komt nu uit in de tweede divisie. Die mochten we niet missen. Tot vlak voor tijd was het stadion nog erg leeg en dachten we een matige avond tegemoet te gaan, maar uiteindelijk was het allemaal erg mooi. Heerlijk stadionnetje en sfeer en voor de verandering eens een leuke wedstrijd.

Komende tijd houdt Staantribune jullie vanuit Argentinië op de hoogte van de bezochte wedstrijden en de voetbalcultuur aldaar.

Wil je naast deze foto’s van Excursionistas meer fotoreportages zien uit Argentinië? Bekijk, behalve deze reportage, ook de fotoreportages over Los Andes, Ferrocarril Midland, Excursionistas, Newell’s Old Boys, Estudiantes – Santa Fé, River Plate – Central Cordoba, Vélez Sarsfield – Aldosivi, Atlético Huracán, El PorvenirCA Talleres – Tristán Suárez, Berazategui, Boca Juniors, San Lorenzo en Gimnasia y Esgrima.

Foto’s: Joris van de Wier & Robert Breukers

Word abonnee
terug naar overzicht

Lees verder...