Het is Argentinië-maand bij Staantribune en begin dit jaar, net voordat de coronacrisis uitbrak, vlogen we naar Buenos Aires. Terwijl redacteur Robert Breukers een dagje Uruguay doet, keuvelen Joris van de Wier en Jeroen Heijink over het leven in Buenos Aires. De heren blikken in deze podcast onder meer terug op de wedstrijd CA Excursionistas – Victoriano.

Joris van de Wier vertelt daarbij een mooi verhaal over lokale legende René Houseman. Wedstrijd nummer twee ging tussen Los Andes en Acussuso. De heren klagen flink over een paar aanwezige Duitsers. Kortom: het was weer gezellig.

In onze podcast Radio Buenos Aires houdt Staantribune jullie vanuit Argentinië op de hoogte van de bezochte wedstrijden en de voetbalcultuur aldaar. Dus de stadions, de fans, de wijken, het leven en ja, ook hoe we aan tickets komen.

Luister deze nieuwe podcast via Spotify, Soundcloud of Apple Podcasts.

Meer Radio Buenos Aires? Beluister behalve de podcast over Excursionistas ook de podcasts over voetbalstad Rosario, River Plate, Estudiantes – Sante Fé, Atlético Huracán, River Plate en Vélez Sarsfield, Diego Maradona, Club Atlético Talleres – Tristan Suarez, Berazategui – Argentino de Merlo, Boca Juniors, San Lorenzo, Gimnasia y Esgrima en de voorbereiding.

https://soundcloud.com/user-95712707/aflevering-13?fbclid=IwAR1OclNVAUcXtuTs62fV3ku-sIdxZd_Y530GYTk5q0uGhfTJKqivw0c75gk

Meer Staantribune podcasts? Bekijk HIER het hele overzicht.

Meer over ons bezoek aan Argentinië in het nieuwe boek Voetbalstad Buenos Aires, dat vrijdag 27 november verschijnt. Je kunt het boek alléén pre-orderen in de Staantribune Webshop en zónder verzendkosten tot en met zondag 22 november! Nog meer schitterende beelden van voetbal in Argentinië vind je in het fotoboek Football Passion Buenos Aires van fotograaf Sebastian Frej, in Nederland alleen te bestellen in de Staantribune Webshop.