Deze maand is het Argentinië-maand bij Staantribune! Begin dit jaar, net voordat de coronacrisis uitbrak, vlogen we naar Buenos Aires. In deze aflevering van Radio Buenos Aires bezoeken we de stad Rosario. Verder de clubnaam en -kleuren van Club Atlético Newell’s Old Boys, Marcelo Bielsa en Messi op slippers op straat.

Robert Breukers, Joris van de Wier en Jeroen Heijink bespreken hun bezoek aan de stad Rosario, met speciale aandacht voor Newell’s Old Boys. Uiteraard wordt er wat geklaagd, hoewel al een stuk minder. De clubnaam en -kleuren van Newell’s Old Boys worden ook verklaard. En Marcelo Bielsa komt voorbij, net zoals Messi op slippers op straat. En Joris van de Wier heeft zijn eigen supporterslied.

In onze podcast Radio Buenos Aires houdt Staantribune jullie vanuit Argentinië op de hoogte van de bezochte wedstrijden en de voetbalcultuur aldaar. Dus de stadions, de fans, de wijken, het leven en ja, ook hoe we aan tickets komen.

Luister deze nieuwe aflevering via Spotify, Soundcloud of Apple Podcasts.

Meer Radio Buenos Aires? Luister ook de podcasts over River Plate, Estudiantes – Sante Fé, Atlético Huracán, River Plate en Vélez Sarsfield, Diego Maradona, Club Atlético Talleres – Tristan Suarez, Berazategui – Argentino de Merlo, Boca Juniors, San Lorenzo, Gimnasia y Esgrima en de voorbereiding.

https://soundcloud.com/user-95712707/aflevering-12?fbclid=IwAR37ZSjlXNTLR7gM7908jvg0FHeJLe44QlSqgpyIF2Z9B-CtRFj-5VE-ROU

Meer Staantribune podcasts? Bekijk HIER het hele overzicht.

Meer over ons bezoek aan Argentinië in het nieuwe boek Voetbalstad Buenos Aires, dat vrijdag 27 november verschijnt. Je kunt het boek alléén pre-orderen in de Staantribune Webshop en zónder verzendkosten tot en met zondag 22 november! Nog meer schitterende beelden van voetbal in Argentinië vind je in het fotoboek Football Passion Buenos Aires van fotograaf Sebastian Frej, in Nederland alleen te bestellen in de Staantribune Webshop.