Het is Argentinië-maand bij Staantribune! Begin dit jaar, net voordat de coronacrisis uitbrak, vlogen we naar Buenos Aires. Daar bevallen de lagere divisies ons goed. Dus toen we zagen dat El Porvenir speelde, zaten wij in de taxi naar Gerli, een pauperstadje onder de rook van Buenos Aires.

El Porvenir speelde ooit op een hoger niveau, maar is afgezakt naar de vierde divisie. Het stadion is nog wel van een paar niveaus hoger. Vooral de lange zijde van hout is een parel. Levensgevaarlijk, maar mensen zitten er gewoon op, want het is en blijft Argentinië. Tegenstander was Ferrocarril Midland.

Meer fotoreportages uit Argentinië? Bekijk, behalve deze reportage, ook de fotoreportages over CA Talleres – Tristán Suárez, Berazategui, Boca Juniors, San Lorenzo en Gimnasia y Esgrima.

Meer over ons bezoek aan Argentinië in het nieuwe boek Voetbalstad Buenos Aires, dat vrijdag 27 november verschijnt. Je kunt het boek alléén pre-orderen in de Staantribune Webshop en zónder verzendkosten tot en met zondag 22 november! Nog meer schitterende beelden van voetbal in Argentinië vind je in het fotoboek Football Passion Buenos Aires van fotograaf Sebastian Frej, in Nederland alleen te bestellen in de Staantribune Webshop.