Het is Argentinië-maand bij Staantribune! Begin dit jaar, net voordat de coronacrisis uitbrak, vlogen we naar Buenos Aires. El Palacio van Atlético Huracán was het stadion dat bovenaan onze lijst stond voor deze trip. Het maakte alle verwachtingen waar. Iedere tribune was uniek en met de bekende toren is het een van de mooiste grounds ter wereld.

Qua sfeer was het een van de mindere, al stond het stadion van Club Atlético Huracán wel op zijn kop voor Diego Maradona. Diego wordt overal als een held ontvangen. Hij zat weer op een troon, en dat in een heel mooi paleis.

Meer fotoreportages uit Argentinië? Bekijk, behalve deze reportage, ook de fotoreportages over El PorvenirCA Talleres – Tristán Suárez, Berazategui, Boca Juniors, San Lorenzo en Gimnasia y Esgrima.

Meer over ons bezoek aan Argentinië in het nieuwe boek Voetbalstad Buenos Aires, dat vrijdag 27 november verschijnt. Je kunt het boek alléén pre-orderen in de Staantribune Webshop en zónder verzendkosten tot en met zondag 22 november! Nog meer schitterende beelden van voetbal in Argentinië vind je in het fotoboek Football Passion Buenos Aires van fotograaf Sebastian Frej, in Nederland alleen te bestellen in de Staantribune Webshop.