Vélez Sarsfield en River Plate – Radio Buenos Aires VIII [podcast]

Het is Argentinië-maand bij Staantribune! Begin dit jaar, net voordat de coronacrisis uitbrak, vlogen we naar Buenos Aires. In aflevering 8 van onze podcast Radio Buenos Aires komt onder meer River Plate en Vélez Sarsfield ter sprake. We bezochten drie stadions, waaronder El Monumental van River Plate.

Bol.com

Verder een mooi verhaal over de paal van Rensenbrink, Staantribune-correspondent Remi Lehmann, die in Buenos Aires woont, we maken nieuwe vrienden, bezoeken een wedstrijd van Vélez Sarsfield en zien een mooie hoofdtribune.

In onze podcast Radio Buenos Aires houdt Staantribune jullie vanuit Argentinië op de hoogte van de bezochte wedstrijden en de voetbalcultuur aldaar. Dus de stadions, de fans, de wijken, het leven en ja, ook hoe we aan tickets komen.

Luister deze nieuwe aflevering via Spotify, Soundcloud of Apple Podcasts.

Meer Radio Buenos Aires? Luister ook de podcasts over Diego Maradona, Club Atlético Talleres – Tristan Suarez, Berazategui – Argentino de Merlo, Boca Juniors, San Lorenzo, Gimnasia y Esgrima en de voorbereiding.

Bol.com

https://soundcloud.com/user-95712707/radio-buenos-aires-aflevering-8?fbclid=IwAR2ZIled0dHmA4fYZ1rzYDO7j52by-hW0G3WOUvuRIzzJOYGGwlBIjrkusU

Meer Staantribune podcasts? Bekijk HIER het hele overzicht.

Meer over ons bezoek aan Argentinië in het nieuwe boek Voetbalstad Buenos Aires, dat vrijdag 27 november verschijnt. Je kunt het boek alléén pre-orderen in de Staantribune Webshop en zónder verzendkosten tot en met zondag 22 november! Nog meer schitterende beelden van voetbal in Argentinië vind je in het fotoboek Football Passion Buenos Aires van fotograaf Sebastian Frej, in Nederland alleen te bestellen in de Staantribune Webshop.

terug naar overzicht

Lees verder...