Berazategui – Radio Buenos Aires V [podcast]

Het is Argentinië-maand bij Staantribune! Begin dit jaar, net voordat de coronacrisis uitbrak, vlogen we naar Buenos Aires. In aflevering 5 van onze podcast Radio Buenos Aires wist Staantribune met veel moeite toegang te krijgen tot de kraker Berazategui – Argentino de Merlo. En dat met hulp van oom agent.

Bol.com

De kijkersvraag van de dag wordt beantwoord, er wordt over eten gesproken en uiteraard weer het nodige geklaagd. Want vincken is lijden.

In onze podcast Radio Buenos Aires houden we jullie op de hoogte over de bezochte wedstrijden, waaronder Berazategui. Dus de stadions, de fans, de wijken, het leven en ja, ook hoe we aan tickets komen.

Luister nu aflevering vijf via Spotify, Soundcloud of Apple Podcasts.

https://soundcloud.com/user-95712707/radio-buenos-aires-aflevering-5?fbclid=IwAR1-HnYPhM4C3hSjNKWOQPFnHh6x93dNP-zseRUPaKwmUXu6qCWRJrXivL8

Bol.com

Meer Staantribune podcasts? Bekijk HIER het hele overzicht.

Meer over ons bezoek aan Argentinië in het nieuwe boek Voetbalstad Buenos Aires, dat vrijdag 27 november verschijnt. Je kunt het boek alléén pre-orderen in de Staantribune Webshop en zónder verzendkosten tot en met zondag 22 november! Nog meer schitterende beelden van voetbal in Argentinië vind je in het fotoboek Football Passion Buenos Aires van fotograaf Sebastian Frej, in Nederland alleen te bestellen in de Staantribune Webshop.

terug naar overzicht

Lees verder...