We zijn toegekomen aan aflevering 9 van Radio Buenos Aires! Met daarin onder meer aandacht voor een bezoek aan Club Atlético Huracán.

Jeroen Heijink, Robert Breukers en Joris van de Wier bezoeken Club Atlético Huracán en vertellen hoe ze aan tickets zijn gekomen. Verder vertellen de heren over El Porvernir, wordt de pizzeria doorgenomen en krijgen we een update over Joris’ medische status.

In onze podcast Radio Buenos Aires houdt Staantribune je vanuit Argentinië op de hoogte van de bezochte wedstrijden en de voetbalcultuur aldaar. Dus de stadions, de fans, de wijken, het leven en ja, ook hoe we aan tickets komen.

Luister deze nieuwe aflevering via Spotify, Soundcloud of Apple Podcasts.

Meer Radio Buenos Aires? Luister ook de podcasts over River Plate en Vélez Sarsfield, Diego Maradona, Club Atlético Talleres – Tristan Suarez, Berazategui – Argentino de Merlo, Boca Juniors, San Lorenzo, Gimnasia y Esgrima en de voorbereiding.

https://soundcloud.com/user-95712707/aflevering-9?fbclid=IwAR0E-JWx4Ata-Vf8jv2mpY4MDZMQjCKCAfeZTSer1DsgrIqH83-hkMoMEsA

Meer Staantribune podcasts? Bekijk HIER het hele overzicht.

Meer over ons bezoek aan Argentinië in het nieuwe boek Voetbalstad Buenos Aires, dat vrijdag 27 november verschijnt. Je kunt het boek alléén pre-orderen in de Staantribune Webshop en zónder verzendkosten tot en met zondag 22 november! Nog meer schitterende beelden van voetbal in Argentinië vind je in het fotoboek Football Passion Buenos Aires van fotograaf Sebastian Frej, in Nederland alleen te bestellen in de Staantribune Webshop.