Na drie succesvolle eerdere reizen organiseren we een vierde Staantribune x Homefans Argentinië-trip, en wel van 3 tot en met 13 november 2023!

Buenos Aires is dé voetbalhoofdstad ter wereld. Ontdek samen met Staantribune en Homefans de Argentijnse voetbalcultuur tijdens onze Argentinië-reis en bezoek wedstrijden van onder meer Boca Juniors. Je beleeft dit samen met lokale fans, die je gids zijn, en een kleine groep voetballiefhebbers. Op een unieke manier leer je de Argentijnse cultuur kennen, leef je samen toe naar de wedstrijden en maak je deel uit van de passie op de tribunes.

Deze Staantribune-reis is samengesteld voor voetballiefhebbers en reizigers die een land en voetbalcultuur écht willen leren kennen, op een lokale manier. Liefhebbers die hoogtepunten van de stad willen zien, maar ook unieke voetbalervaringen willen meemaken die zo kenmerkend zijn voor Argentinië. Onze groepsreizigers delen met Staantribune de liefde voor voetbal, reizen, het ontdekken van andere landen, voetbalculturen en andere fans.

Een voetbalreis samenstellen is soms al een lastige opgave. Maar een reis naar Zuid-Amerika is dat helemaal! Daarom heeft Staantribune dat in samenwerking met Homefans voor je gedaan. Reis met ons mee naar het ultieme voetballand in november 2023.

Inbegrepen in de Staantribune Argentinië-reis

  • Boca Juniors Match Day Experience*
  • San Lorenzo/River Plate/Racing Club/Independiente Match Day Experience
  • Huracán/Argentinos Juniors/Vélez Sarsfield Match Day Experience
  • Lager Divisie Matchday Experience
  • Tweepersoonskamer in 3* hotel in Buenos Aires voor 10 nachten (o.b.v twee personen)
  • Stadstour per fiets langs muurschilderijen en stadions
  • Argentijnse asado ervaring
  • Pre-match experience met lokale fans
  • Ervaren Engels- én Spaanssprekende gids lokale hosts

* Match day experience is inclusief wedstrijdkaart, transport, lokale gids

Datum: 3 tot en met 13 november 2023.

Prijs

De reguliere prijs voor deze trip is € 1.299.
Maar Staantribuneabonnees betalen een speciale prijs van slechts € 1.091,16.
Geef bij het boeken aan dat je abonnee bent (dat wordt gecontroleerd!). Ben je nog geen abonnee? Bespaar dan ruim € 200 en word het snel via deze link.

Goed om te weten

Vluchten zijn niet inclusief voor deze reis. Uiteraard kunnen wij je hier wel bij helpen, of – indien gewenst – de vluchten voor je boeken. We adviseren om pas vluchten te boeken, zodra het speelschema definitief bevestigd is.
Let op: het programma, de activiteiten en hotels kunnen hierdoor aan veranderingen onderhevig zijn. Mocht dit het geval zijn, dan zullen wij je hier uiteraard van op de hoogte brengen.

Boeken

Wil jij deze reis boeken? Dat kan door een mail te sturen naar info@staantribune.nl
NB: er zijn slechts 10 plekken beschikbaar!