Laatste Staantribune-nieuws via WhatsApp

Sinds de oprichting van Staantribune kon je ons al volgen via onder meer Facebook, Twitter, InstagramYouTube, Spotify en Apple Podcasts maar nu ook via WhatsApp!

Bol.com

Van het belangrijkste nieuws van Staantribune en leuke verhalen of fotoreportages op de website ontvang je via je mobiele telefoon een bericht.

Hoe werkt het?

Voeg 06-48000580 toe aan je contacten en app NIEUWS AAN naar dat nummer. Vanaf dat moment krijg je gratis de updates van Staantribune. Het gaat om nieuwe artikelen op de website, maar bijvoorbeeld ook om de nieuwe cover van komende edities, boeken die wij uitbrengen of gaan verkopen in de webshop en nieuwtjes over onze evenementen. Soms ontvang je zelfs speciale kortingen. Uitschakelen kan natuurlijk altijd, zie hieronder.

Zijn er kosten aan verbonden?

Nee, uiteraard niet. Deze dienst is geheel kosteloos.

Hoe vaak sturen jullie iets naar mijn nummer?

Maximaal tweemaal per dag, maar meestal eenmaal per dag.

Sturen jullie ook berichten van commerciële partijen naar mijn nummer?

Nee, je krijgt alleen updates van Staantribune, niet van een van onze samenwerkingspartners.

Uitschakelen

Wil je de appjes niet meer ontvangen, dan app je NIEUWS UIT naar het nummer en krijg je geen WhatsAppp-berichten meer van ons. Je nummer wordt uiteraard meteen verwijderd.

Kan ik jullie ook appen?

Dat kan, we zijn altijd blij met inhoudelijke tips en feedback. Voor andere opmerkingen/vragen, zie hieronder. We kunnen helaas niet op alle appjes reageren.

Kan ik jullie ook bellen?

Je kunt niet bellen naar het nummer.

Kan ik ook vragen stellen over mijn abonnement?

Het nummer wordt niet gebruikt voor vragen over bestellingen in de webshop of abonnementen, hiervoor kun je terecht op de pagina Veelgestelde vragen.

Kan ik ook vragen stellen over een bestelling o.i.d.?

Het nummer wordt ook niet gebruikt voor vragen over bestellingen in de webshop, hiervoor kun je terecht op de pagina Veelgestelde vragen.

Foto header: Pro Shots/Erwin Spek

terug naar overzicht

Lees verder...