Jersey Bulls, de bekerstunt van Hereford en de cup run van Blyth Spartans [podcast]

In deze nieuwe Doing The 116-podcast bespreken Joris van de Wier en Jeroen Heijink het wel en wee van het Britse voetbal. De heren pakken de draad op waar ze de vorige keer waren geëindigd en wel met de trip van Joris naar de Kanaaleilanden in het kader Van Whickham naar Wembley.

Bol.com

Via Jersey Bulls, Blyth Spartans, Hereford, Bath City FC en St. Albans City vertelt Joris over zijn reis door de voorrondes van de FA Cup. Zo horen we waarom het zo druk is bij Jersey Bulls, leren we over de geschiedenis van Blyth Spartans en hun historische ‘cup run’ met het bekertoernooi en vertelt Joris over de grootste stunt in de FA Cup ooit van Hereford. Dit was overigens tevens de doorbraak van commentator John Motson.

Via Bath en St. Albans krijgt de luisteraar ook tips mee voor trips waar de vrouw prima mee naar toe kan. En welke link heeft St. Albans met Nederland? Verder wil Jeroen graag weten hoe het was bij de derby van Belfast, Dundee en Fife. Zomaar even wat affiches die Joris meegepakt heeft. En wat is er eigenlijk met Southend United aan de hand? Ook vertelt Joris hoe het nu eigenlijk zit met het reizen naar Engeland en Schotland. Wat heb je nu nodig om naar het eiland te kunnen?

Vragen, tips of suggesties over onze podcasts zijn altijd welkom: podcast@staantribune.nl. Beluister deze podcast via Apple Podcasts of Spotify! Kijk HIER voor het volledige podcast-overzicht.

terug naar overzicht

Lees verder...