In deze podcast gaan we weer verder in op het onderwerp voetbalshirts. Maar in deze aflevering gaan we het iets anders doen dan wellicht gewend. Stijn Boonstra vraagt Jim Holterhuës, Joris van de Wier en Jeroen Heijink het shirt van hun lijf om de prominente rol van het voetbalshirt binnen de voetbalcultuur te begrijpen.

Stijn is op dit moment bezig met een Masterthesis voor zijn studie ‘Social & Cultural Anthropology’ over het voetbalshirt. Hij is daarom ook geïnteresseerd in verhalen van voetballiefhebbers rondom hun relatie met het voetbalshirt. Wat maakt het voetbalshirt zo belangrijk binnen de voetbalcultuur en wat is hun meest belangrijke herinnering aan een voetbalshirt? Hoe gebruiken de heren het voetbalshirt in hun leven als supporter en hoe zou de voetbalwereld eruit zien zonder voetbalshirts? Zomaar een aantal vragen die beantwoord worden in tot op dit moment onze langste podcast ooit.

Vragen, tips of suggesties over onze podcasts zijn altijd welkom: podcast@staantribune.nl. Beluister deze podcast over voetbalshirts en de rol daarvan via Spotify en Apple Podcasts! Bekijk HIER een lijst van al onze podcasts.