Winst voor Messi in de Copa America [podcast]

In de vierendertigste aflevering van de Hand van Godcast blikken Ino Diepeveen en Jeroen Heijink weer samen terug op historische gebeurtenissen van afgelopen week. Het seizoen zit erop. Het Europees Kampioenschap heeft een winnaar en Lionel Messi heeft eindelijk zijn felbegeerde prijs met Argentinië: De Copa America.

Bol.com

Waar Ino het een wat saaie avond vond, komt Jeroen nog even bij van een avondje Guinness. Maar over één ding waren ze het wel eens: de prachtige beker van de Copa America. Verder houdt Ino de luisteraar in Zuid-Amerikaanse sferen. Hij neemt ons mee naar de tijd van Ricky Villa en Osvaldo Ardiles bij Tottenham Hotspur. Jeroen blijft nog even in de toernooien hangen en vertelt over de Artemio Franchi Trophy.

Ook is er weer een winnaar van de Maradona-prijsvraag. In ‘Belle met Jelle’ horen we Jelle vanaf het Griekse Zakynthos waar hij aan het vincken is geslagen. En Hans Douw vertelt ons zijn anekdote over het voor gek staan in of rondom een stadion.

Als laatste nog een oproep aan onze vaste luisteraars: vakantievincktips en -anekdotes waarbij je een shirt van Mystery United kan winnen. Laat ze ons weten! Vragen, tips of suggesties over onze podcasts zijn altijd welkom: podcast@staantribune.nl. Beluister nu deze podcast via Spotify of Apple Podcasts!

Meer podcasts van Staantribune beluisteren? Kijk hier voor het hele overzicht.

Bol.com

Foto: Pro Shots / imago

terug naar overzicht

Lees verder...