Voorinschrijving boek: ‘Leven met RBC’

“Je gaat twee keer dood. De eerste keer als je stopt met ademen. De tweede keer als je vergeten wordt.” Met die wijsheid in het achterhoofd begon Eric Konings aan een missie: voorkomen dat RBC na het faillissement vergeten zou worden. Daarom verschijnt in juni 2025 het boek Leven met RBC.

Bol.com

Anno 2024 is zijn club weer springlevend, en kwam Konings op het idee om een boek te schrijven over RBC. Het resultaat: een schitterende, meer dan 300 pagina’s tellende, hardcover met mooie verhalen over de RBC-cultuur, inclusief zeer fraai beeldmateriaal. Verhalen die uniek zijn voor RBC. Over Roosendaal, stadion De Luiten, John van Gastel, de Kalsdonk, de Voltaside, de KNVB Bekerfinale van 1986 tegen Ajax, de RSD, Ronald van Oeveren, Ad van Seeters, de RBC Expresse, iconische supporters, Albert Jurgens en nog veel meer.

Juni 2025

LET OP: Leven met RBC, uitgegeven door Staantribuneverschijnt in juni 2025, een kwart eeuw na de eerste promotie van RBC naar de Eredivisie. Maar je kunt het boek nu alvast reserverenEXCLUSIEVE OPLAGE! ER KOMT SLECHTS ÉÉN DRUK.

Als je het boek in de voorverkoop bestelt, wordt je voor- en achternaam achterin het boek vermeld. Controleer dus goed de spelling van je naam. 😉

Voor grotere aantallen (en afspraken daarover) kunnen geïnteresseerde bedrijven zich melden via: partnerships@staantribune.nl

Bol.com
terug naar overzicht

Lees verder...