Staantribune Voetbalboek van het Jaar 2019

Staantribune organiseert ook dit jaar weer de verkiezing ‘Voetbalboek van het Jaar’. De verkiezing van ‘Voetbalboek van het Jaar’ is een publieksprijs. Een jury van Staantribune-redacteuren heeft uit alle aangedragen titels in de afgelopen weken een selectie gemaakt van vijftien boeken, waarop je vanaf nu kunt stemmen.

Drie jaar geleden won De Kist, het levensverhaal van oud-trainer Simon Kistemaker, van schrijver Yoeri van den Busken. Twee jaar geleden viel de eer te beurt aan Royston, de biografie van Royston Drenthe, van Hugo Verkley. Vorig jaar was Elitepauper van auteur Freek van Kraaikamp de winnaar. Bijna 11.000 mensen brachten in 2019 hun stem uit op een van de vijftien genomineerde titels.

Stemmen

De komende weken kun je hieronder stemmen op jouw favoriete boek van 2019. Stemmen kan tot en met zondag 8 maart! Vul bij het stemmen je naam en e-mailadres in*. Na het stemmen ontvang je een e-mail waarin je je stem moet bevestigen. NB: zonder deze bevestiging telt jouw stem dus niet!

De prijsuitreiking is op zaterdag 14 maart, vanaf 15.00 uur, bij boekhandel Donner, Coolsingel 129, 3012 AG Rotterdam. De schrijvers en uitgeverijen van alle geselecteerde titels worden hiervoor persoonlijk uitgenodigd. Alle boeken worden in het zonnetje gezet en de top 3 wordt bekendgemaakt. De uitreiking is uiteraard vrij toegankelijk voor publiek. Aansluitend is er een borrel voor genodigden. Komt allen!

Voetbalboek van het Jaar 2019

Stem op jouw favoriet! Let op: Je kan maar één boek selecteren.NB: Over de spelregels en de uitslag gaan we niet in discussie.

* Met het stemmen op het ‘Voetbalboek van het Jaar 2019’ ga je ermee akkoord dat je e-mailadres wordt gebruikt voor het bevestigen van je stem en het toevoegen van je e-mailadres op de Staantribune-mailinglist.

Wil je deze nieuwsbrief niet ontvangen? Meld je dan bij de eerstvolgende nieuwsbrief weer af.

terug naar overzicht

Lees verder...