Het kampioenschap van Rangers FC [podcast]

In alweer de zestiende aflevering van de Hand van Godcast is het de beurt aan Roy Diepeveen en Jeroen Heijink. Ook schuift Ino Diepeveen nog even aan. Gezamenlijk wordt er onder meer gepraat over het kampioenschap van Rangers FC.

Bol.com

Behalve het kampioenschap van de Rangers blikken ze samen ook terug op de andere gebeurtenissen van afgelopen week. Want hoe verliep de verdere zoektocht naar de B&A Boys, nadat het was opgepikt door Radio Rijnmond? Ook staan we stil bij de verjaardagen van Mauricio Pochettino, Zico en Gerald Vanenburg. En wat is nou een mooie derby in Europa buiten de grote affiches?

We hebben weer veel correcte antwoorden ontvangen voor onze prijsvraag en ook deze week komen we weer met een nieuwe vraag. In de rubriek ‘De vergeten speler’ staat Mike Small centraal. Jelle Damen is terug in Nederland en vertelt daarover in ‘Belle met Jelle’.

En we blikken vast vooruit op het aankomende Europees kampioenschap en halen herinneringen op van eerdere toernooien. Tot slot natuurlijk ruimte voor vragen van luisteraars. Vragen, tips of suggesties over onze podcasts zijn altijd welkom via podcast@staantribune.nl!

Beluister nu deze podcast via onze Spotify-, Soundcloud- en Apple Podcast-kanalen!

Bol.com

https://soundcloud.com/user-95712707/116-hand-van-godcast-16-ba-boys-mike-small-en-het-ek2020

Meer podcasts luisteren van Staantribune? Volg ons dan op Spotify, Apple Podcasts of Soundcloud. Laat daar ook gerust een review achter!

terug naar overzicht

Lees verder...