Op zoek naar de B&A Boys [podcast]

In de Hand van Godcast blikken Ino Diepeveen en Jeroen Heijink terug op de gebeurtenissen van afgelopen week. Ook doet Ino een oproep om in contact te komen met spelers van de B&A Boys.

Bol.com

Eerder stond in Staantribune #24 een artikel over de B&A Boys van Bassie & Adriaan. In deze podcast wordt ook de prachtige nieuwe locatie van het stadion van Everton besproken. En wie was King Kazu? Jeroen vertelt meer over de eerste interland van Diego Maradona en Ino kijkt terug naar een idool van hem: Brian Laudrup.

We hebben eindelijk (goede) antwoorden ontvangen voor onze prijsvraag en ook deze week komen we weer met een nieuwe vraag. In de rubriek ‘Vergeten Voetballer’ vertelt Jim Holterhuës over de Deen Sören Busk van MVV Maastricht. En Jelle Damen neemt ons mee naar een uitwedstrijd van Prague Raptors tijdens ‘Belle met Jelle’.

Dit keer praten we ook over keepers: wie was Ton Thie, de koprol van Jan van Grinsven komt aan bod en Edward Metgod heeft wat met ‘stiffies’. Tot slot natuurlijk ruimte voor vragen van luisteraars. Vragen, tips of suggesties over onze podcasts zijn altijd welkom: podcast@staantribune.nl.

Beluister nu deze nieuwe podcast via Soundcloud, Spotify of Apple Podcasts.

Bol.com
De B&A Boys van Bassie en Adriaan

Copyright Adrina Produkties

https://soundcloud.com/user-95712707/114-hand-van-godcast-15-keepers-king-kazu-en-ba-boys-gezocht

 

terug naar overzicht

Lees verder...