Geld verdienen met wedden op voetbal – Geluk of wijsheid?

Sinds de marktpenetratie van toto.nl – met hun tenenkrommende ‘Koning Toto’-reclames, die met Jan Boskamp, John de Wolf en Sjaak Swart – heeft het online gokken een enorme vlucht genomen in Nederland, met name op voetbalwedstrijden. Omdat de gokwereld veel jargon kent (banker, Asian Handicap, overround, etcetera), is het boek Geld verdienen met wedden op voetbal – Geluk of wijsheid? een handig handvat om kennis te maken met deze wereld.

Bol.com

Als ‘wedden op sportwedstrijden’ een vak op school zou zijn, was dit boekje het lesmateriaal. Het is volledig en je kunt het bij elke vorm van gokken op sportwedstrijden gebruiken. Elk onderwerp wordt aangestipt. Zo wordt niet alleen gesproken over de verschillende inzetmogelijkheden, maar ook over verslaving en de psychologische aspecten van gokken.

Enige minpunt is het hoofdstuk over het inschatten van wedstrijden. Dat blijft erg steken op subjectieve zaken en gaat niet in op de wiskundige benadering van het gokken.

In Geld verdienen met wedden op voetbal wordt benadrukt dat slechts een enkeling op deze manier geld kan verdienen. Zie het boek dan ook niet als een kip met de gouden eieren, maar als een handboek voor de basisbeginselen.

Wedden op Voetbal

terug naar overzicht

Lees verder...