Exclusief bij Staantribune: het complete verhaal van De Kist

Na de lancering van het boek De Kist, het levensverhaal van de legendarische voetbaltrainer Simon Kistemaker, door de lezers en volgers van Staantribune verkozen tot Beste Voetbalboek van 2016, is er veel veranderd én helaas ook veel verloren gegaan. Eerst overleed Thea, de steun en toeverlaat van Simon. En anderhalf jaar later volgde ook De Kist zelf, op 81-jarige leeftijd. Dit grote verlies heeft vooral De Graafschap en de vurige aanhangers van Het Kistendom hard geraakt.

Bol.com

Veel mensen vroegen of er een vervolg zou komen op het boek, omdat er daarna nog zo veel is gebeurd, zowel in positieve als negatieve zin. Het verhaal was niet af, vond men. Dat is het nu wel. Dochter Linda en haar man Harald, schrijver Yoeri van den Busken en Jan Eggink van de Erfgoedcommissie van De Graafschap besloten de handen ineen te slaan.

Aan de vooravond van het zeventigste jubileumjaar van de club uit Doetinchem wordt De Kist, Culttrainer en Superboer eenmalig in een geactualiseerde versie uitgebracht: met extra hoofdstukken, bijzonder nieuw beeldmateriaal én een unieke bijdrage van Erik ten Hag, trainer van Manchester United.

Het Kistendom

Ook wij van Staantribune zijn aanhangers van Het Kistendom. We denken met warme gevoelens terug aan de opname van De Podkist, waarvoor Simon – ondanks zijn toen al broze gezondheid – ons hartelijk thuis ontving.

Daarom is De Kist, Culttrainer en Superboer exclusief verkrijgbaar in de Staantribune Webshop!

Bol.com

SI-MON KIS-TE-MA-KER!

NB: Het is niet meer mogelijk om met naamsvermelding in het boek te komen.

terug naar overzicht

Lees verder...