De beste kleine stadions in Engeland voor fanatieke supporterstrips

Ben je een liefhebber van voetbal in hart en nieren? Dan mag een bezoek aan een wedstrijd in Engeland eigenlijk niet ontbreken op je bucketlist. Je ervaart hierdoor, samen met andere supporters, de grote liefde voor de sport. Maar wat zijn nu de beste kleine stadions? Je checkt hier alvast een erg handig overzicht van de mogelijkheden. Wie weet boek je binnenkort al met vrienden of met je voetbalclub een legendarische reis naar een van de kleinere stadions in Engeland.

Bol.com
  1. Crystal Palace – Selhurst Park

Als voetballiefhebber weet je het maar al te goed. Londen is zonder twijfel de voetbalhoofdstad van Europa. De stad kent namelijk maar liefst 17 voetbalclubs die door de hele stad zijn verdeeld. Een daarvan is Crystal Palace in het Selhurst Park. Je bezoekt het stadion in het zuiden van de stad. Door de geweldige details in het stadion is een bezoek aan een wedstrijd extra speciaal. Maak je dit op korte termijn ook al een keer mee?

  1. Everton – Goodison Park

Een van de meest legendarische voetbalclubs van Engeland is natuurlijk Everton. Deze blauwe club van Liverpool staat bekend om de fanatieke club supporters. Dus maak je een thuiswedstrijd mee? Dan ervaar je vast en zeker de trillende tribunes en de leuke liederen die worden gezongen. Niet zo gek dus dat veel liefhebbers van voetbal dit wel eens een keer mee willen hebben gemaakt in hun leven. Maak je dit ook op korte termijn al een keer mee?

  1. Burnley – Turf Moor

Wist je dat Turf Moor sinds 1883 al de thuisbasis is van de ploeg Burnley? Hierdoor is het stadion het op een na langst gebruikte in de hele Engels professionele competitie. Het stadion ademt dan ook een en al sfeer en er hangt gewoon iets bijzonders in de lucht. Er zijn vele landstitels gewonnen en verschillende historische hoogtepunten hebben hier plaatsgevonden. Boek je binnenkort een paar tickets voor een wedstrijd voor deze club?

  1. West Ham United – London Stadium

Ook in het Londen Stadium is er in de loop van de tijd historie geschreven door West Ham United. Na de verhuizing van Boleyn Ground naar het nieuwe stadion, was het wel even wennen aan het nieuwe decor. Echter voelt het nieuwe stadion vandaag de dag als meer dan thuis. Een voetbalwedstrijd in het stadion is elke keer weer een spektakel. Wie weet zing je de longen uit je lijf tijdens “I’m Forever Blowing Bubbles”.

Bol.com
terug naar overzicht

Lees verder...