Bij de Chinees [podcast]

In deze nieuwe aflevering van de podcast van Staantribune is het volle bak achter de microfoon én bij ‘de Chinees’. Hans Douw, Joris van de Wier, Jim Holterhuës en Jeroen Heijink zitten aan een lange tafel bij ‘huischinees’ Wan Soen in Utrecht. Hoewel de verwarming het niet doet, zijn de heren in opperbeste stemming.

Bol.com

Terwijl het eten geserveerd wordt, vertelt Jim wat er in het nieuwe magazine, waarin België centraal staat, verwacht kan worden. En waarom is dit een favoriet groundhopland van onder andere Hans en Joris? Ook het nieuwe boek ‘Plein‘ komt ter sprake. Deze zal in december uitkomen.

Tussen de happen door beantwoorden de heren ook ingestuurde luistervragen. Waar moet je heen tijdens Boxing Day en wat zijn de ervaringen van de heren in Turkije met het bezoeken van wedstrijden? En: Team Nasi of Team Bami? Ook wordt er antwoord gegeven op de vraag waar de heren graag nog heen zouden willen en heeft corona ons eigenlijk iets positiefs gebracht?

Misschien niet de meest gestructureerde podcast die we ooit hebben gemaakt, maar wel een hele smaakvolle en gezellige editie! Vragen, tips of suggesties over onze podcasts zijn altijd welkom: podcast@staantribune.nl. Beluister de podcast via Spotify en Apple Podcasts of luister één van de vele andere podcasts van Staantribune!

terug naar overzicht

Lees verder...