Het is Argentinië-maand bij Staantribune! Aflevering zes van onze podcast Radio Buenos Aires staat online. Met dit keer aandacht voor de wedstrijd CA Talleres – Club Social y Deportivo Tristán Suárez. Begin dit jaar, net voordat de coronacrisis uitbrak, vlogen we naar Buenos Aires.

In de podcast aandacht voor Club Atlético Talleres, een bijna-doodervaring, voetbalshirtjes, Dock Sud, de Falklands en de tseetseevlieg.

In onze podcastserie ‘Radio Buenos Aires’ houdt Staantribune jullie op de hoogte over de bezochte wedstrijden. Dus de stadions, de fans, de wijken, het leven en ja: ook hoe we aan tickets komen.

Luister nu aflevering zes via Spotify, Soundcloud en Apple Podcasts.

https://soundcloud.com/user-95712707/radio-buenos-aires-aflevering-6?fbclid=IwAR173zr-KDJijz5K4Up5XT_cnZ7DB_VcapORf5MvsyOVI4qCj-lbFmBfeAU

Meer Staantribune podcasts? Bekijk HIER het hele overzicht.

Meer over ons bezoek aan Argentinië in het nieuwe boek Voetbalstad Buenos Aires, dat vrijdag 27 november verschijnt. Je kunt het boek alléén pre-orderen in de Staantribune Webshop en zónder verzendkosten tot en met zondag 22 november! Nog meer schitterende beelden van voetbal in Argentinië vind je in het fotoboek Football Passion Buenos Aires van fotograaf Sebastian Frej, in Nederland alleen te bestellen in de Staantribune Webshop.