In deze nieuwe Doing The 116-podcast bespreken Joris van de Wier en Jeroen Heijink het wel en wee van het Britse voetbal. Yeovil Town, Nottingham Forest en Swindon komen onder meer aan bod.

Wij zijn er weer! Twee maanden geleden spraken we Joris voor het laatst over zijn avonturen in de FA Cup. Hij vertelt in deze aflevering over zijn bezoek aan Yeovil Town die het opnam tegen Bournemouth. Ook ging hij naar Nottingham voor Forest tegen Arsenal. Ook bespreekt hij met Jeroen of Nottingham Forest eigenlijk nog steeds een grote club is.

Verder kijkt uiteraard Joris alweer vooruit naar de komende ronde. Welke hoopt hij dit keer te bezoeken en wat komt er op televisie? Maar ook de regels rondom COVID en het bezoeken van het eiland worden weer doorgenomen. Wat heb je nu wel en niet meer nodig en wat is er zo bijzonder aan het stadion van Chester? En werd er weleens gevoetbald op Eerste Kerstdag in Engeland?

Hoe is het trouwens met Craven Cottage van Fulham en verder passeren Swindon Town en Dorchester Town nog de revue. En wat vindt Joris als verzamelaar eigenlijk van het nieuw tenue van Queens Park Rangers? Allemaal vragen die beantwoord worden.

Vragen, tips of suggesties over onze podcasts zijn altijd welkom: podcast@staantribune.nl. Beluister deze podcast nu via Spotify en Apple Podcasts! Bekijk HIER het hele overzicht van onze podcasts.