Voetbalweddenschaps tips Feyenoord – AS Roma

Wedden op een voetbalwedstrijd maakt het kijken naar een voetbalwedstrijd extra spannend. Gezellig met een biertje voor de televisie met je vrienden en wie weet, win je nog wat. Het leuke van voetbalweddenschappen is dat je je geluk deels in eigen hand hebt. Je kunt namelijk je voetbalkennis combineren met de juiste aanpak. Binnenkort wordt de wedstrijd Feyenoord – AS Roma gespeeld. In dit artikel vind je algemene tips en advies voor deze wedstrijd.

Wat is voetbalwedden?

Als je aan voetbalwedden doet probeer je de uitkomst te raden van een voetbalwedstrijd. Samen met vele andere spelers plaats je een inzet bij een bookmaker. Als je de uitkomst goed voorspeld hebt kun je mooie prijzen winnen. Bij voetbalwedden is het erg belangrijk dat je genoeg kennis hebt van de club waarop je inzet. Lees hier meer over voetbalweddenschappen.

Live wedden

Je kunt ook live op voetbalwedstrijden wedden. Tijdens de wedstrijd kun je dan nog inzetten. Als je niet zo zeker bent hoe een wedstrijd gaat verlopen kan het goed zijn om gebruik te maken van live betting. Zodra je een duidelijker idee hebt over de wedstrijd kun je een inzet plaatsen.

Plaats je inzet vlak voor de wedstrijd

Je kunt er ook voor kiezen om je inzet vlak voor de wedstrijd begint in te dienen. Vlak voor de wedstrijd worden de opstellingen bekend gemaakt. De opstellingen zijn een belangrijke factor bij voetbalwedden. De ene opstelling ligt een team beter dan de andere. Zo heeft een team een grotere of een kleinere winkans met een bepaalde opstelling.

Winnen met een lage inzet

Bij voetbalwedden kun je ook met een lage inzet veel geld verdienen. Je kunt bijvoorbeeld een klein bedrag inzetten op een specifieke weddenschap. Hoe specifieker deze is, des te meer kun je verdienen als je gelijk hebt. Binnenkort wordt de wedstrijd Feyenoord – AS Roma gespeeld. Voorspel je dat een speler van AS Roma twee keer scoort, dan kun je veel geld verdienen. Wed je bijvoorbeeld dat er twee gele kaarten tijdens deze wedstrijd zullen vallen, kun je een flinke winst verwachten. Ook met een hele lage inzet.

Voorspellingen voor voetbalweddenschappen over Feyenoord – AS Roma

In zijn Europese geschiedenis heeft Roma nog weinig meegemaakt, het kan tijdens de eerste editie van deze Europa League Conference de eerste Europese titel in zijn geschiedenis binnenhalen. De Italiaanse club heeft geen enkele van hun laatste 5 competitie wedstrijden gewonnen. Het bleef steken op een nederlaag tegen Fiorentina met 2-0 en een gelijkspel, Venetië 1-1. Feyenoord van zijn kant heeft al 3 keer de geneugten van een Europese titel mogen ervaren.

Informatie over de spelers

Bij de Romeinen moet worden gewezen op de belangrijke terugkeer van de linkshalf Spinazzola, die sinds het begin van het seizoen afwezig is nadat hij op de Euro ernstig geblesseerd werd. Aan de andere kant zijn de verdedigers Karsdorp (piston) en Smalling (centraal), maar ook de kostbare Mkhitaryan (aanvallende middenvelder), onzeker voor de ploeg van José Mourinho. De belangrijke verdediger Kumbulla keert voor deze finale terug naar het land. De Engelse aanvaller is de 2e topscorer in de competitie met 9 doelpunten. Hij heeft sinds het begin van de knock-out fase in elke speelronde gescoord. De Nederlandse club heeft ook een prima aanvallend wapen in de persoon van Dessers (20 doelpunten waarvan 10 in C4), de topscorer van de competitie.

Zo kies je de juiste wedstrijd voor een weddenschap

Voordat je een wedstrijd kiest is het goed om eerst wat onderzoek te doen. Hoe zien de beide teams eruit. Zijn er geblesseerde spelers? Of spelers die geschorst zijn? Wat waren de prestaties de afgelopen jaren? Het beste kun je kiezen voor een wedstrijd met goede kansen. Als je een goed beeld hebt van beide teams is het makkelijker om een wedstrijd met goede kansen te kiezen.

Hoe kun je wedden op een voetbalwedstrijd?

Online zijn er veel bookmakers en online casino’s actief waar je kunt voetbalwedden. Ieder bedrijf dat sportwedden aanbiedt heeft zijn eigen kansen en kosten om mee te doen. Het beste kun je van tevoren wat aanbieders met elkaar vergelijken. Let ook op promoties en bonussen. Als je aanmeldt als nieuw lid zijn er namelijk vaak promoties of aanbiedingen van toepassing.

terug naar overzicht