Voetbalshirts deel II [podcast]

In deze podcast gaan Joris van de Wier en Jeroen Heijink verder in op hun verslaving van het verzamelen van voetbalshirts. De nieuwe aanwinsten in de collectie sinds de laatste aflevering worden besproken en wat maakt nu volgens de heren een echt goed en mooi voetbalshirt?

Bol.com

Daarnaast praten ze over de hindernissen die ze ondervinden bij het kopen van shirts. En welke shirtsponsor is echt iconisch? Hebben ze liever een matchworn-, replica- of remakeshirt? En wat vindt Joris nu echt een voetbalkledingmerk?

Jeroen haalt het principe van de mysterybox aan. Zowel Joris als Jeroen openen een mysterybox die beschikbaar is gesteld door Mystery United. Daarnaast mogen ze er 1 weggeven door middel van een prijsvraag. Als laatste geven ze nog tips wie je kan volgen voor informatie over shirts of accounts die shirts te koop hebben. Uiteraard worden er ook veel vragen van luisteraars beantwoord.

Vragen, tips of suggesties over onze podcasts zijn altijd welkom: podcast@staantribune.nl. Beluister deze tweede podcast over voetbalshirts via Spotify, Soundcloud of Apple Podcasts.

https://soundcloud.com/user-95712707/131-voetbalshirts-2-sponsors-hindernissen-en-win-een-mysterybox

Bol.com
terug naar overzicht

Lees verder...