Stadionvoer [podcast]

Voetbal. Meer dan die twee keer drie kwartier. Ver voor de aanvang van de wedstrijd begint het al. Verzamelen in de kroeg, biertje en slap ouwehoeren. Iets eten schiet er dan nog weleens bij in. Vaak wordt dit, ook wel stadionvoer genoemd, ingehaald of gecompenseerd in of rondom het stadion.

Bol.com

Maar het ene stadionvoer is het andere niet. Dat blijkt wel uit alle reacties op onze oproep naar de ervaringen van onze luisteraars. Jim Holterhuës, Joris van de Wier en Jeroen Heijink bespreken samen de niet te onderschatten impact van stadionvoer. Wanneer haal je het en waar moet het eigenlijk aan voldoen? En waarom past Chinees eten eigenlijk zo goed rondom het voetbal en welke relatie ligt er tussen de catering en het sanitair?

Natuurlijk volgen er ook tips. Maar ook de luisteraar draagt een steentje bij aan deze aflevering. Zo zijn er verhalen uit Portugal, Duitsland, Rusland en uiteraard België. Ook wordt er een uitstapje gemaakt naar bier in de stadions. Vragen, tips of suggesties over onze podcasts zijn altijd welkom: podcast@staantribune.nl.

Beluister deze podcast nu via Apple Podcasts of Spotify en vergeet je niet te abonneren op deze kanalen. Bekijk hier het hele overzicht aan podcasts van Staantribune.

terug naar overzicht

Lees verder...