Tweede Staantribune x Homefans Argentinië reis: Ultimate Argentina

De eerste Staantribune x Homefans Argentinië-reis zit helemaal VOL! Wegens de grote belangstelling hebben we besloten nog een tweede reis te organiseren, en wel van 19 november tot en met 30 november.

Bol.com

Buenos Aires is dé voetbalhoofdstad ter wereld. Ontdek samen met Staantribune en Homefans de Argentijnse voetbalcultuur tijdens onze Argentinië-reis en bezoek wedstrijden van onder meer Boca Juniors, San Lorenzo en Huracán. Je beleeft dit samen met lokale fans, die je gids zijn, en een kleine groep voetballiefhebbers. Op een unieke manier leer je de Argentijnse cultuur kennen, leef je samen toe naar de wedstrijden en maak je deel uit van de passie op de tribunes.

Deze Staantribune-reis is samengesteld voor voetballiefhebbers en reizigers die een land en voetbalcultuur écht willen leren kennen, op een lokale manier. Liefhebbers die hoogtepunten van de stad willen zien, maar ook unieke voetbalervaringen willen meemaken die zo kenmerkend zijn voor Argentinië. Onze groepsreizigers delen met Staantribune de liefde voor voetbal, reizen, het ontdekken van andere landen, voetbalculturen en andere fans. In Buenos Aires ervaar jij een wedstrijd van Boca Juniors in het magische La Bombonera, clubs als San Lorenzo, Huracán en nog veel meer.

Een voetbalreis samenstellen is soms al een lastige opgave. Maar een reis naar Zuid-Amerika is dat helemaal! Daarom heeft Staantribune dat in samenwerking met Homefans voor je gedaan. Reis met ons mee naar het ultieme voetballand in november 2020.

Inbegrepen in de Staantribune Argentinië-reis

  • Boca Juniors Match Day Experience (match day experience is inclusief wedstrijdkaart, transport, lokale gids)
  • San Lorenzo/River Plate/Racing Club/Independiente Match Day Experience (match day experience is inclusief wedstrijdkaart, transport, lokale gids)
  • Huracán/Argentinos Juniors/Banfield Match Day Experience (match day experience is inclusief wedstrijdkaart, transport, lokale gids)
  • Twin room in 4* hotel in Buenos Aires voor 10 nachten (11 dagen)
  • Dagelijks ontbijt
  • Inclusief burger en 2 lokale biertjes voorafgaand aan de wedstrijden
  • Pre-match experience met lokale fans
  • Tickets voor openbaar vervoer tijdens de wedstrijddagen
  • Airport transfers
  • Ervaren Engels én Spaans sprekende gids & lokale host

Datum: 19 november 2020 tot en met 30 november 2020.

Prijs

De reguliere prijs voor deze trip is € 1.299.
Maar Staantribune-abonnees betalen een speciale prijs voor slechts € 1.099,-.
Geef bij het boeken aan dat je abonnee bent (dat wordt gecontroleerd). Ben je nog geen abonnee? Bespaar dan ruim € 155,- en word het snel via deze link.

Goed om te weten

Vluchten zijn niet inclusief voor deze reis. Uiteraard kunnen wij je hier wel bij helpen, of – indien gewenst – de vluchten voor je boeken. We adviseren om pas vluchten te boeken rond juli, zodra het speelschema definitief bevestigd is.
Let op: het programma, de activiteiten en hotels kunnen hierdoor aan veranderingen onderhevig zijn. Mocht dit het geval zijn, dan zullen wij je hier uiteraard van op de hoogte brengen.

Boeken

Wil jij deze reis boeken? Dat kan door een mail te sturen naar info@staantribune.nl
NB: er zijn slechts 12 plekken beschikbaar!
terug naar overzicht

Lees verder...