Liefde voor gokken op voetbalwedstrijden

Er is nu 10 maanden een nieuwe wet die gokken legaal maakt. Er zijn zienderoog meer gokkers in Nederland actief. De overheid heeft de wet aangenomen om gokken veiliger te maken. Eerder mocht er niet gegokt worden, maar was het gedoogd. Dat is veranderd zodat de overheid meer controle heeft over gokbedrijven. Ook zijn er nieuwe maatregelen bij gekomen sindsdien. Zo mogen bekende Nederlanders niet meer voorkomen in reclamespots. Dit zou teveel mensen overtuigen om een account aan te maken. Voor jongeren zouden teveel worden beïnvloed door de spots.

Hoe kies je je goksite

Gokken op voetbal maakt de wedstrijd nog 2x zo spannend. Maar hoe kies je nou de goede site? Het is belangrijk dat de site een licentie heeft. Dat is een vergunning om de diensten legaal te verlenen. Ook zijn er verschillende bonussen verbonden aan verschillende sites. Zo is het mogelijk om een promotiecode voor bet365 te ontvangen als je je aanmeldt. Daarnaast is het verstandig om te kijken naar reviews van de site. Er zijn een boel vergelijkingssites waar je ze opties op een rij ziet. Kijk wat je het meest aanspreekt qua stijl, interface en beloningen.

Opkomend WK

29 november gaat het wereldkampioenschap voor Nederland van start. Het zijn altijd ontzettend spannende wedstrijden. Iedereen heeft namelijk liefde voor het vaderland en dit wordt goed geuit tijdens een WK. Van Gaal neemt de Nederlanders mee in de winter, omdat het zomers te warm is om te voetballen. Daarnaast is Qatar een streng land. Dit geldt ook voor alcohol nuttigen. Het is nu mogelijk om te gokken op de wedstrijden uit het WK. Zo worden de wedstrijden dubbel zo spannend, omdat je geld op het spel hebt staan. Het is ook mogelijk om een kleine poule te maken met een paar vrienden. Het is dan ook leuk om de winnaar/verliezer wat te geven of te laten doen.

EK vrouwen

17 juli was geen leuke dag voor de Zwitsers. De Nederlandse leeuwinnen hebben ze met 4-1 van de mat geveegd voor het Europees kampioenschap en bereiken daarmee de kwartfinales. De vrouwen staan nu op een 2e plek in de poule. Met een doelsaldo van 6 weet Zweden zich net boven de leeuwinnen te zetten. Ook op dit EK kan er al gewed worden. Eerder kon dit ook al bij toernooien, maar nu is het daadwerkelijk legaal. Zo kan je met een gerust hart gokken op al die wedstrijden. Het is wel verstandig om niet op elke wedstrijd te gokken natuurlijk.

terug naar overzicht