Amateurvoetbal in De Bollenstreek [podcast]

Uitgestrekte velden met kleurrijke bloemen. Een regio om te ontdekken per fiets, of wandelend langs de velden, zodat je de mooiste bloemenfoto’s kunt maken en neer kan strijken op een terrasje in een van de gezellige dorpen. Maar de Bollenstreek is ook één van de mooiste regio’s van amateurvoetbal die ons land kent.

Bol.com

Nergens in Nederland wordt op zo’n beperkt aantal kilometers op zo’n hoog niveau amateurvoetbal bedreven. Voetbal zit in het DNA van de streek. In deze aflevering bespreken presentator Jeroen Heijink en co-host Jelle Damen, tevens opgegroeid in deze regio, samen met Willem van Zuilen en Herman Nanninga, beiden werkzaam voor Omroep West, wat zich tussen de drukke steden van de Randstad bevindt. Namelijk dit unieke gebied: de Bollenstreek.

Welke clubs bevinden zich allemaal in deze regio? En wat maakt deze regio zo mooi ten opzichte van andere in Nederland? Wat zijn de bijzondere complexen en hoe liggen de verhoudingen precies? En wat waren voor Herman en Willem de mooiste sportmomenten die zij meegemaakt hebben? Ook horen we VV Katwijk-supporter Geert Heemskerk aan het woord over zijn ervaringen.

Vragen, tips of suggesties over onze podcasts zijn altijd welkom: podcast@staantribune.nl. Beluister deze podcast over amateurvoetbal in de Bollenstreek nu via Spotify of Apple Podcast!

Meer podcasts van Staantribune zijn hier te vinden.

Bol.com
terug naar overzicht

Lees verder...