Na een welverdiende vakantie zijn we weer terug! In de vijfendertigste aflevering van de Hand van Godcast blikken Ino Diepeveen en Jeroen Heijink samen terug op de ‘voetballoze’ zomerstop.

Beide heren vertellen kort hoe ze de afgelopen periode van de voetballoze zomerstop doorgekomen zijn. En is er bijvoorbeeld nog gevinckt? Eén van de dingen die ze beiden wel gedaan hebben is het lezen van de nieuwste editie van het magazine, waarin Willem II centraal staat. Zowel Ino als Jeroen hebben mooie herinneringen aan de club uit Tilburg. Het artikel over de Super Eagles van Nigeria doet Jeroen terugdenken aan doelman Peter Rufai die onder de lat stond in Deventer bij Go Ahead Eagles. En wat vindt Ino eigenlijk van het derde shirt van Ajax?

Er is deze week weer een Maradona-quizvraag. En In ‘Belle met Jelle’ horen we hoe het Jelle Damen is vergaan de afgelopen weken. Groundhopper des vaderlands Hans Douw heeft als thema ‘Messi’. Vragen, tips of suggesties over onze podcasts zijn altijd welkom via podcast@staantribune.nl.

Beluister deze podcast nu via Spotify of Apple Podcasts.

Meer podcasts van Staantribune? Kijk hier voor het hele overzicht. Vergeet niet om Staantribune te volgen op Spotify en/of Apple Podcasts!