Vincken. Groundhoppen. Geef het beestje een naampje. Maar in Engeland is het voor veel mensen meer dan alleen die 90 minuten voetbal. Natuurlijk het stadion, maar ook de PMDS, de catering, het kaartje en het programmaboekje. Daarna het liefst nog even naborrelen in een kroeg in de buurt van het stadion. En wat maakt de dag nou echt af? Het nachtleven in Engeland. Het vertier in de avond in een willekeurig pub of bardancing.

Op veler verzoek gaan we het dan ook hebben over het nachtleven in Engeland. Dimitri van Loock, Joris van de Wier en Jeroen Heijink delen in deze aflevering een aantal van hun ervaringen en geven daarnaast tips over plekken die je zeker niet kan en mag missen.

Dimitri bespreekt zijn eerste ervaring, Joris vertelt hoe hij ooit barre momenten kende op een vrouwentoilet en Jeroen zijn eerste avond eindigde met het najagen van zijn eigen bril. Ook horen we hoe avonden in Oldham en Wakefield eindigden en zijn we getuige van een prachtig volkslied uit Spakenburg. En hoe belandde een beker in drie delen en waarom vraagt iemand om 2 uur in de nacht of hij haar vogels wil gaan voeren?

Overigens begint deze aflevering ook wellicht wat vreemd. Met dank aan de kat van Joris. Verder hebben luisteraars hun eigen ervaringen met ons gedeeld, waarvoor dank! Vragen, tips of suggesties over onze podcasts zijn altijd welkom: podcast@staantribune.nl. Beluister deze podcast nu via Spotify, Apple Podcasts of Soundcloud en vergeet niet om deze kanalen te volgen.

https://soundcloud.com/user-95712707/133-het-nachtleven-in-engeland

Meer podcasts van Staantribune beluisteren? Dat kan je hier doen.