In de tweede aflevering van onze podcast ‘Welkom bij….’ gaat Hugo Stam langs bij de Nijmegen Eendracht Combinatie (NEC). Samen met Jeroen Rengers (voorzitter van de Supportersvereniging van NEC) bespreekt hij de mooiste plekken in en rondom ‘De Bloedkuul’.

De Nijmeegse trots is terug op het hoogste niveau. Jeroen geeft o.a. in deze podcast aan hoe hij deze promotie heeft ervaren. Ook worden clubiconen van weleer besproken zoals onder meer Ron de Groot. En er wordt uitgelegd hoe ‘Tante Toos’ de politie te lijf ging en geeft Jeroen aan hoe hij de derby tegen Vitesse beleeft.

Hopelijk hebben de luisteraars na het luisteren van deze podcast een beter beeld van de clubcultuur die er heerst bij NEC. Vragen, tips of suggesties over deze podcast (of over andere clubs die we kunnen behandelen in de toekomst) zijn altijd welkom via podcast@staantribune.nl. Beluister deze podcast over NEC nu via Spotify en Apple Podcasts en volg deze kanalen ook! Bekijk HIER het hele overzicht van al onze podcasts.

Foto: Pro Shots / Niels Boersema