Het is Argentinië-maand bij Staantribune! Begin dit jaar, net voordat de coronacrisis uitbrak, vlogen we naar Buenos Aires. Een trip naar Argentinië is de natte droom voor veel voetballiefhebbers. We bezochten maar liefst 25 wedstrijden. In Radio Buenos Aires, onze dagelijkse podcast vanuit Argentinië, houden we jullie op de hoogte.

In Radio Buenos Aires praten we over de bezochte wedstrijden, de stadions, de fans, de wijken, het leven en ja, ook hoe we aan tickets kwamen. Luister aflevering 1, de voorbeschouwing op de ultieme voetbaltrip, via Spotify, Soundcloud en Apple Podcasts:

https://soundcloud.com/user-95712707/aflevering-2

Meer Staantribune podcasts? Bekijk HIER het hele overzicht.

Meer over ons bezoek aan Argentinië in het nieuwe boek Voetbalstad Buenos Aires, dat vrijdag 27 november verschijnt. Je kunt het boek alléén pre-orderen in de Staantribune Webshop en zónder verzendkosten tot en met zondag 22 november! Nog meer schitterende beelden van voetbal in Argentinië vind je in het fotoboek Football Passion Buenos Aires van fotograaf Sebastian Frej, in Nederland alleen te bestellen in de Staantribune Webshop.